Denk jij dit wel eens?

 • Het lijkt wel of iedereen om me heen wel op zijn plek zit en vooruitgang boekt behalve ik,
 • Ik dacht een fantastische carrière te starten, maar dat voelt nu helemaal niet zo,
 • Ik verveel me op mijn werk,
 • Mijn takenlijst op werk wordt elke dag langer lijkt het wel
 • Ik heb het rete-druk, maar waar doe ik het voor??,
 • Ik ben niet echt nuttig bezig, ik spek alleen de portemonnee van mijn CEO
 • Ik kan mijn draai nergens vinden
 • Ik loop mezelf voorbij
 • Anderen doen het wel beter dan ik, denk ik
 • Ik wil alles: foodblogger + surfinstructeur + schrijver + ondernemer + hoog stijgen op de corporate ladder incl veel 1 geld 2 status 3 kennis en 4 managementfuncties + digital nomad + meer worden in mijn leven.
 • Ik kom nooit écht tot rust
 • Op vakantie gaan is een noodzaak voor me om bij te tanken
 • Ik leef op mijn werk van vakantie naar vakantie
 • Op vakantie ben ik echt mezelf, leeg, vrij en vol met sprankelende nieuwe ideeën voor mijn  leven als ik terug kom
 • Terug op kantoor ben ik uitgeblust en snap ik niet waar die persoon gebleven is
 • Ik heb regelmatig stress
 • Ik weet nooit wanneer ik de stress echt serieus moet nemen
 • Ik heb vaak een kutweek op werk, maar dat trek ik weer recht in het weekend
 • Ik denk dat ik een burn-out krijg als ik zo doorga
 • Nee ik stel me vast aan, ik heb toch alles goed voor elkaar??
 • Ik vind mezelf niet perse ergens supergoed in
 • Maar ach, ik heb een goede baan die goed staat op mijn CV
 • Wanneer word ik nou echt gelukkig?
 • Ik zit vast.
 • En ik weet niet wat ik wil.

Hoeveel punten vink jij af?

Niet alles hoeft van toepassing te zijn op jouw leven. Het ook gewoon niet weten, en het anders willen is ook een teken voor verandering. Dus of je nou net iets te vaak last heb van veel stress en bang bent voor een burn-out, of dat je gewoon klaar bent met je huidige baan; in beide gevallen is het zaak om actie te ondernemen.

En daarbij kan ik je helpen.

Stuur mij een e-mail (info@gelukmeteenzachteg.nl) voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek om te kijken of ik wat voor jou kan betekenen en of er een klik is. Want dat laatste vind ik belangrijk wanneer ik met jou coachingsessies ga doen.