Zie jij anderen altijd stralen, blij zijn met wat ze doen? En voel jij je dan best wel (stiekem!) jaloers? Dat zij wél plezier hebben in wat ze doen? En dat jij met veel pijn en moeite je weer uit bed sleept om vooral iets te gaan doen waar jij een hekel aan hebt. Laat staan dat je er keigoed in bent en het harstikke leuk vindt.

 
 
 

“Niet alleen zij die niets doen zijn gemakzuchtig, maar ook zij die hun talenten beter zouden kunnen gebruiken.”

– Socrates – 

Herken jij dit?

 

 • Veel kóst je energie, ipv dat het je energie oplevert
 • Je hebt geen of weinig vertrouwen in je eigen kunnen
 • Iedereen lijkt iets supergoed te kunnen, behalve jij
 • Je twijfelt of je überhaupt wel iets toe te voegen hebt
 • Je weet niet waar jij écht goed in bent

Hoe zou het voor je zijn als je je exáct weet wat joúw natuurlijke talenten zijn, en weer het geloof in jezelf terugwint dat jij iets supergoed kunt, en daarmee iets waardevols heb toe te voegen aan deze wereld?

 Stel je eens voor:

 • Je weet weer waar je energie van krijgt
 • Je zelfvertrouwen is gegroeid
 • Jij weet dat je ergens veel beter in bent, dan wat je nu doet
 • Je weet precies te vertellen wat dat is, wat je talenten zijn, en waar jij in uitblinkt

Kortweg: je talentenkennis brengt je een stap dichterbij jezelf.

 

Wat ‘die anderen’ namelijk doen is werken vanuit hun talenten.n

.

En dat kun jij ook, want iedereen heeft talenten. En jij dus ook! Ook jij kunt een baan of onderneming vinden die helemaal aansluit bij jou. Waar jij energie en plezier uit haalt.

En de eerste stap hierin is het ontdekken van je talenten.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf te blijven klooien, aanmodderen, hoop-solliciteren en struggelen. De vraag is alleen hoelang je dat vol kunt houden met je huidige werk, dat al je energie slurpt en of je daar wél de antwoorden mee vindt.

Met deze ‘Met je talent in je element – sessie’ heb jij voor eens en altijd een exact overzicht van je 34 talenten. Na deze sessie weet jij hoe deze talenten samenwerken, en wat daarvan de toegevoegde waarde van is. Zodat jij weer meer energie en plezier kunt ervaren en kunt kiezen voor die zaken die passen bij jouw talenten! Hobby, werk, vrienden, in je relatie, óveral waar jij je talenten slim inzet, ervaar jij een voldaan en plezierig gevoel.

 Reviews

Ik voel me zelfverzekerder over mijn eigen kunnen en heb weer meer vertrouwen in mezelf! Door inzicht in mijn talenten weet ik echt wat mijn sterke kanten zijn.
Anke de Simone
Start sept. '21 met studie Social Work
Niet alleen weet ik beter wat mijn natuurlijke talenten zijn, ik weet ook beter wat ik zoek. Sylvia geeft waardevolle inzichten en handvatten waar men de rest van hun leven nog gebruik van kunnen maken. Jouw manier van coachen vond ik heel erg fijn! Heel low key, toegankelijk. Vooral het uitwisselingen van ervaringen vond ik zo fijn, dat gaf mij wel het gevoel van ‘zie je nou wel, ik ben niet gek’.
Joyce Kuijf
Medewerker Studentenadministratie MBO Utrecht & Yin yoga docent
Voordat ik bij Sylvia kwam wist ik eigenlijk niet zo goed wat ik wilde en ik wist niet zo goed waarom iemand bij mij zou moeten zijn. Ik doe heel veel maar wat waar krijg ik nou echt energie van. Daar liep ik tegen aan. Ten eerste wist ik niet wat ik nou echt leuk vond om te doen en daarbij wist ik ook niet hoe ik mij als persoon het beste kon profileren. Door er over te praten kwam ik ook via Sylvia, maar ook zelf al veel op antwoorden. Zelf zou ik dit nooit zo doen en ik denk dat dit daarom juist ook zo'n effect heeft gehad. Ik ben gelijk begonnen om, in ieder geval, al kleine aspecten te implementeren. Dus als iemand met een voorstel komt. Groei ik hierdoor? Word ik hier blij van? Krijg ik er energie van? Dan pak ik het gelijk aan. Valt dit helemaal buiten mijn talenten, dus word ik er helemaal niet gelukkig van of zie ik er verder geen meerwaarde in, dan doe ik het niet. Dit scheelt mij zo veel energie. Wat me nu wel opvalt is dat ik nu ook in contact kom met mensen die mij ook energie geven. Het gaat me gemakkelijker af, voor mijn gevoel. En daardoor houd ik tijd over! Ik heb heel veel gehad aan onze sessies. Zowel persoonlijk gezien als voor mijn business.
Nian Wetsteijn
Data gedreven marketing strateeg

Met je talent in je element – sessie:

 

Wat krijg je?:

 

 • Uitgebreid 34-talentenrapport

 

 • Één uur 1-op-1 coaching: online of live in Oosterhout.

 

 • Een uitbreiding van je zelfkennis

 

 • Een boost voor je zelfvertrouwen!

 

Investering in je talenten:

€ 99,- incl. btw.

 

JA, IK WIL MIJN TALENTEN WETEN!

Vul onderstaand formulier in je voor de ‘Met je talent in je element-sessie’ aan te melden.

 

Groots werkgeluk traject als vervolg:

Ben je enthousiast over deze sessie, en wil je hierna méér met je talenten?

Wil je weten hoe je die vertaalslag dan kunt maken naar een baan of onderneming die past bij jouw talenten? (vertaalslag naar werk zit niet inbegrepen bij de talentensessie).

Start dan met het vervolg op deze talentensessie: het Groots werkgeluk traject. Hierin gaan we dieper in op jou als persoon. Naast kennis van je talenten is namelijk meer nodig om een goede loopbaankeuze te kunnen maken. En om te weten wat écht bij jou past. Daar werken we in 4 sessies van het Groots werkgeluk dan naar toe. Zodat jij helemaal zeker weet welke functie of welke soort onderneming bij jou het allerbeste past. En waar jij weer plezier in gaat krijgen, iets wat jou daarnaast supergoed afgaat omdat jij weet hoe je je talenten in werk kunt inzetten!

Dit vervolg op de talentensessie sluit aan bij het Groots werkgeluk traject dat ik in zijn geheel aanbiedt met 5 sessies, waarin ook het talentenonderdeel verwerkt zit. Omdat je in de talentensessie je talenten al ontdekt hebt, bestaat het vervolg uit 4 sessies i.pv. 5. Je talenten weet je namelijk dan al! Voor dit vervolg van 4 sessie is jouw investering in je werkgeluk €896,- incl. btw. 

Dus ben jij enthousiast na deze sessie en wil je nu die vertaalslag maken naar werk dat bij je past? Stuur met dan een mail naar info@gelukmeteenzachteg.nl met onderwerp ‘Vervolg Groots werkgeluk traject’. Dan gaan we aan de slag met het vertalen van jouw talenten naar werk!