Zie jij anderen altijd stralen, blij zijn met wat ze doen? En voel jij je dan best wel (stiekem!) jaloers? Dat zij wél plezier hebben in wat ze doen? En dat jij met veel pijn en moeite je weer uit bed sleept om vooral iets te gaan doen waar jij een hekel aan hebt. Laat staan dat je er keigoed in bent en het harstikke leuk vindt.

“Niet alleen zij die niets doen zijn gemakzuchtig, maar ook zij die hun talenten beter zouden kunnen gebruiken.”
– Socrates – 

loopbaancoach

Herken jij dit?

Hoe zou het voor je zijn als je je exáct weet wat joúw natuurlijke talenten zijn, en weer het geloof in jezelf terugwint dat jij iets supergoed kunt, en daarmee iets waardevols heb toe te voegen aan deze wereld?

Stel je eens voor:

Wat ‘die anderen’ namelijk doen is werken vanuit hun talenten

En dat kun jij ook, want iedereen heeft talenten. En jij dus ook! Ook voor jou is er die baan of onderneming die helemaal aansluit bij jou. Waar jij energie en plezier uit haalt. Echt waar!

En de eerste stap hierin is het ontdekken van je talenten.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om ‘het zelf nog wel even uit te zoeken’. De vraag is alleen hoelang je dat vol kunt houden met je huidige werk, dat al je energie slurpt én of je daar wél de antwoorden mee vindt. Want heeft je dat tot dusver antwoorden gegeven?

Met deze ‘Met je talent in je element – sessie’ heb jij voor eens en altijd een exact overzicht van je 34 talenten. Na deze sessie weet jij hoe deze talenten samenwerken, en wat daarvan de toegevoegde waarde van is. Zodat jij weer meer energie en plezier kunt ervaren en kunt kiezen voor die zaken die passen bij jouw talenten! Hobby, werk, vrienden, in je relatie, óveral waar jij je talenten slim inzet, ervaar jij een voldaan en plezierig gevoel.

Talentensessie:

Wat krijg je?:

  • Uitgebreid 34-talentenrapport
  • Één uur 1-op-1 coaching: online of live in Oosterhout.
  • Een uitbreiding van je zelfkennis
  • Een boost voor je zelfvertrouwen!

Investering in je talenten:
€ 199,- excl. btw.

Wat anderen zeggen over de talentensessie:

Inzicht van mijn talenten heeft zo geholpen! ik heb mezelf beter leren kennen en kan hierdoor mijn gedrag ook beter verklaren. Puzzelstukjes vielen hierdoor op zijn plek. Ik zag mijn talenten vaak als ‘negatieve’ eigenschappen (en daardoor wist ik niet dat het eigenlijk Het probleem is opgelost. Ik heb meer duidelijkheid in wat voor banen/functies bij mij passen. Ben hierdoor tot de conclusie gekomen dat ik graag zelfstandig ondernemer wil worden omdat ik hierin mijn talenten kan toepassen en ook mijn interesses, visie en persoonlijkheid veel beter tot zijn recht kunnen komen.
loopbaancoach
Rick Hoogerwerf
Start eigen camping in Noord-Brabant
Ik voel me zelfverzekerder over mijn eigen kunnen en heb weer meer vertrouwen in mezelf! Door inzicht in mijn talenten weet ik echt wat mijn sterke kanten zijn.
Anke de Simone
Niet alleen weet ik beter wat mijn natuurlijke talenten zijn, ik weet ook beter wat ik zoek. Sylvia geeft waardevolle inzichten en handvatten waar men de rest van hun leven nog gebruik van kunnen maken. Jouw manier van coachen vond ik heel erg fijn! Heel low key, toegankelijk. Vooral het uitwisselingen van ervaringen vond ik zo fijn, dat gaf mij wel het gevoel van ‘zie je nou wel, ik ben niet gek’.
Joyce Kuijf
Eigenaar Yogabyjoyce
Voordat ik bij Sylvia kwam wist ik eigenlijk niet zo goed wat ik wilde en ik wist niet zo goed waarom iemand bij mij zou moeten zijn. Ik doe heel veel maar wat waar krijg ik nou echt energie van. Daar liep ik tegen aan. Ten eerste wist ik niet wat ik nou echt leuk vond om te doen en daarbij wist ik ook niet hoe ik mij als persoon het beste kon profileren. Door er over te praten kwam ik ook via Sylvia, maar ook zelf al veel op antwoorden. Zelf zou ik dit nooit zo doen en ik denk dat dit daarom juist ook zo'n effect heeft gehad. Ik ben gelijk begonnen om, in ieder geval, al kleine aspecten te implementeren. Dus als iemand met een voorstel komt. Groei ik hierdoor? Word ik hier blij van? Krijg ik er energie van? Dan pak ik het gelijk aan. Valt dit helemaal buiten mijn talenten, dus word ik er helemaal niet gelukkig van of zie ik er verder geen meerwaarde in, dan doe ik het niet. Dit scheelt mij zo veel energie. Wat me nu wel opvalt is dat ik nu ook in contact kom met mensen die mij ook energie geven. Het gaat me gemakkelijker af, voor mijn gevoel. En daardoor houd ik tijd over! Ik heb heel veel gehad aan onze sessies. Zowel persoonlijk gezien als voor mijn business.
Nian Wetsteijn
Eigenaar NianConsultancy

JA, IK WIL MIJN TALENTEN WETEN!

Vul onderstaand formulier in je voor de ‘Met je talent in je element-sessie’ aan te melden.

Welke baan of onderneming past bij mijn talenten? : het vervolg

Ben je enthousiast over deze sessie, en wil je hierna méér met je talenten?

Wil je weten hoe je die vertaalslag dan kunt maken naar die baan of onderneming die past bij jouw talenten? (deze vertaalslag zit niet inbegrepen bij de talentensessie).

Start dan met het vervolg op deze talentensessie: het Groots werkgeluk Traject of het Van geen idee naar winstgevend bedrijfsidee Traject. Hierin gaan we dieper in op jou als persoon. Naast kennis van je talenten is namelijk meer nodig om die baan of het bedrijfsidee te formuleren dat het beste bij jou past. Daar werken we in 4 sessies van het traject dan naar toe. Zodat jij daarna zeker weet waarop jij straks gaat solliciteren of waarin jij een bedrijf op gaat zetten. En waar jij weer plezier in gaat krijgen, iets wat jou daarnaast supergoed afgaat omdat jij weet hoe je je talenten in werk kunt inzetten!

Dus ben jij enthousiast na deze sessie en wil je nu die vertaalslag maken naar werk dat bij je past? Stuur met dan een mail naar info@gelukmeteenzachteg.nl met onderwerp ‘Vervolg talentensessie’. Dan gaan we aan de slag met het vertalen van jouw talenten naar een matchende baan of bedrijfsidee!