weten wat je wilt

Herken je dit?

Stel je nou voor:

Dat je elke ochtend uit je bed stapt, met het idee dat je weer gaat werken aan iets wat jou aan het hart gaat.

Dat je weet dat je weer plezier gaat krijgen in dat werk.

Dat je voor die baan of onderneming kan gaan die helemaal bij jou past.

Dat je niet meer twijfelt

Dat jij PRECIES weet waar en hoe jij je nu leuk werk kan vinden

Dat je weet wat je écht wilt

Dat je weet wat je kunt. Waar je goed in bent. Wat je talenten zijn.

En daarmee je zelfvertrouwen en vrijheid terugkrijgt.

Je zit nu vast, maar het is hartstikke mogelijk hieruit te komen. Doordat je zelf in cirkeltjes blijft draaien, en constant hetzelfde denkt, kom je er niet uit. Door inzicht van buitenaf en iemand anders doorbreek je dit. 

In het Groots werkgeluk traject help ik je met ontdekken wat jij écht wilt. Waar jij blij van wordt, en wat bij je past. Je ontdekt of je wilt ondernemen of op zoek wilt naar een andere baan. En je ontdekt wát die onderneming of baan dan precies is. 

 

Groots werkgeluk Traject

 

Geluk met een zachte g Inhoud traject

In 5 sessies naar meer zelfvertrouwen, vrijheid, werkgeluk en duidelijkheid:

Stap 1: Verdieping: wie ben ik?

Stap 2: Wat zijn mijn talenten?

Stap 3: Wat kan ik en wat wil ik: focus op JOU

Stap 4: Wat zijn mijn mogelijkheden?

Stap 5: Filteren en knopen doorhakken: wat past het allerbeste bij jou. In deze laatste stap ga jij ontdekken wat je écht wilt en kunt en hoe dat in de praktijk eruit ziet.

Geluk met een zachte g

Wat heb je na dit traject bereikt?

 
  • duidelijkheid over wat je wilt
  • wat je natuurlijke talenten zijn
  • duidelijkheid over: ga ik voor mezelf of ga ik op zoek naar een andere baan?
  • welke baan of onderneming het beste bij je past
  • een concreet eerst-stappenplan hoe je die baan of onderneming gaat bereiken

Geluk met een zachte g

Investering in jouw Geluk:

€ 1445,- euro 

(incl btw).

*betalen in 3 termijnen mogelijk 

Geluk met een zachte g

Praktisch:


Aantal sessies:
5

Duur sessie: 45 minuten

Locatie:  

1. Oosterhout (NB)

2. Online via Zoom.

3. Een combinatie

Deze mogelijkheden gaan altijd in overleg met jou.

Aanpak:

Na elke sessie krijg je opdrachten en testen van mij mee. Deze bespreken we zodat hier uiteindelijk een baan of onderneming uit komt die het beste bij je past. 

Ervaringen

Mijn probleem was dat er zoveel keus is, en dat ik geen idee had wat er bij mij paste. Ook omdat ik niet echt duidelijk had wat ik leuk vind of waar ik goed in bed. Omdat ik iets anders wilde doen dan waar ik voor gestudeerd heb lag alles weer open en dat vond ik erg moeilijk. Nu heb ik een beter inzicht in waar ik goed in ben in mens, en hoe ik dit kan terugvinden in een baan. Vanaf maandag 3 januari begin ik bij de McDonald’s met een paar uur per week HR werk en dit gaan we dan uitbreiden. Het was een stap om toe te geven dat ik het niet alleen kon en daarom een coach of iets dergelijks te gaan zoeken. Inzicht van mijn talenten heeft me echt geholpen. Het helpt je ook om jezelf beter te begrijpen en ik denk dat je daar de rest van je leven iets aan hebt. Vanaf het eerste webinar had ik al het gevoel dat je nuchter, positief en sociaal was en dat is ook zeker gebleken. Dat sprak mij ook heel erg aan omdat ik me door de no-nonsens op mijn gemak voelde. Ik denk dat het voor mij belangrijk is geweest om inzicht te krijgen in de talenten, maar ook dat je het samen doet. Voor jezelf zit je toch in een bepaalde richting waar ook mensen je van buitenaf naartoe sturen, maar jij kijkt met een frisse blik naar mij. Ik vond het ook erg fijn dat je mij begreep in mijn manier van denken en dat je hierin mee dacht hoe ik dit kan veranderen.
Evelien Berensen
HR - en servicemedewerker MacDonalds
Ik wilde heel graag een andere baan, maar wist niet zo goed wat nou echt bij mij zou passen. Bij mijn huidige baan was ik aan een willekeurige loopbaanadviseur gekoppeld die niet echt bij me paste en bij mij meer vragen en twijfels opriep dan antwoorden opleverde. De nood werd op mijn werk zo hoog dat ik snel antwoorden moest hebben. Ik heb samen met jou in sneltreinvaart het traject doorlopen en zoveel inzichten in mezelf en mijn keuzes gekregen. Het traject heeft voor mij ook bevestigd wat ik diep van binnen al voelde, maar niet onder woorden kon brengen of kon verantwoorden. Nu weet ik veel beter wie ik ben, wat mijn talenten zijn, waarom sommige banen toch niet bij me passen en andere banen juist wel bij me passen. En met deze kennis ben ik gaan solliciteren en bij elke vacature uitgenodigd en ook direct aangenomen bij mijn droombaan. (Althans, de baan die ik wil voor de komende jaren 😉 ) Deze stappen heb ik overwonnen: Iemand om hulp vragen, investeren in mezelf door dit traject zelf te bekostigen. Ik dacht altijd dat het te veel geld was, dus ik deed het maar met de gratis optie via mijn werkgever die niet bij me paste, knopen doorhakken en sommige opties definitief doorstrepen, en meer vertrouwen in mijn eigen capaciteiten krijgen en dus ook uitstralen. Gaandeweg realiseerde ik me hoe erg die talenten kloppen en hoe dat door mijn hele leven te zien is. Ik vind je manier van coaching heel fijn. Lekker open en positief, maar ook niet bang om gewoon strepen te zetten door banen die ik al jaren in mijn achterhoofd had. Dat was best wel confronterend, maar elke keer was je toelichting op basis van de verschillende talenten zo’n eye-opener dat het voor mij ook meteen klikte.
loopbaancoach
Dorine
Communicatiemedewerker universiteit
Ik was al geruime tijd redelijk ongelukkig met mijn werk. Ik volgde je al een tijdje op instagram en door de ervaringen en tips die je deelde, werd ik ervan overtuigd dat je niet altijd alles alleen kan en het meer dan oké is om hulp te vragen en te krijgen. Dit traject heeft mij duidelijkheid, inzicht in mijn kunnen en zelfverzekerdheid gegeven. Het was niet zozeer alleen de ‘uitkomst’ van functiegebied, maar misschien nog wel meer het vergroten van mijn zelfkennis, inzicht in mijn talenten en hoe te beoordelen of een functie wel of niet bij mij zou passen op de langere termijn. De aanpak aan de hand van talenten heb ik als erg nuttig ervaren. Het vergroot je zelfverzekerdheid, maakt je bewust van je kunnen en het gevoel dat je uniek en waardevol bent. Het heeft veel stof tot nadenken gegeven en leuk om te zien hoe – eenmaal bewust van die talenten – je ze in het werken maar ook het dagelijkse leven gebruikt. Eerlijk, ik ging er met lage verwachtingen in. Had natuurlijk wel vaker van loopbaancoaches gehoord, maar was er altijd beetje huiverig voor, vond mezelf te nuchter voor zoiets. Je hebt mijn verwachtingen dan ook overtroffen. Indrukwekkend hoe je na 2 of 3 sessies mij echt al leek te kennen, hoe ik me herkende in je omschrijvingen van mij en de daaropvolgende persoonlijke diepgang in het traject. Daarnaast is het altijd erg duidelijk geweest dat je er veel tijd en moeite in stopt om er het beste voor je cliënten uit te halen. Het zijn niet zomaar 5 sessies van een uurtje. Voor elke sessie was je goed voorbereid, had er duidelijk werk in gezeten om talenten te analyseren, het doorspitten van potentiële functies, enz enz. De oprechte interesse in je klant en de passie waarmee je het werk doet is duidelijk en maakt ook mij enthousiast. Daarnaast gaf je af en toe het nodige schouderklopje als ik te negatief over mezelf dacht, als ik het makkelijker vond om over de valkuilen dan talenten te spreken, als ik te bescheiden was. Dat heeft ook zeker geholpen aan een positiever zelfbeeld.
Vincent van Werd
Ik wilde graag weer aan het werk, maar ik wist niet in welke hoek ik moest zoeken; ik heb brede interesses. Dit probleem is nu opgelost, ik weet in welke hoek ik moet zijn! De stappen die ik heb overwonnen zijn de twijfel: Twijfel in wat wil ik, wat moet ik, hoe moet ik, waar moet ik,... Ja inzicht van talenten heeft zeker geholpen, een echte eyeopener! Ik zou je zeker aanbevelen, je bent toegankelijk, vrij en helpt zaken van een andere kant te bekijken. Ik heb het meeste gehad aan het linken van de verschillende talenten naar het dagelijks leven. Het daarmee inzien dat talenten niet alleen op papier staan als uitkomst van een test, maar ook daadwerkelijk bij je horen.
Marlinda de Vries
Ik heb ontslag genomen en ik wilde nu echt voor mijzelf kiezen welke kant ik nu op moest qua werk. Ik weet dat ik een onderneming ga beginnen en ga mij focussen op Wedding Plannen. Begonnen met een opleiding en mijn hoofd ratelt van de ideeën om mijn onderneming te starten. Ik wist niet dat ik specifieke talenten had, want ik deed eigenlijk maar wat. Het is heel belangrijk om ze te kunnen benoemen en ze te weten van jezelf voordat je weer verder gaat. Je bent helder, hebt een fijner manier van praten en altijd een weerwoord waar je wat mee kan. De manier waarop je iets zegt doet mij weer nadenken en geeft helderheid. Jij moet vooral heel erg zoo door blijven gaan. En tuurlijk was het veel geld, maar je bent het zeker waard!
Marloes Haverkamp
Eigenaar Stijlfie Weddings
Ik was al jaren erg ongelukkig met mijn werk. Ik had al van alles geprobeerd op werk gebied en wist gewoon niet meer welke richting ik op wilde en wat ben me paste. Door het traject wat ik bij Sylvia heb gevolgd zijn me zoveel dingen duidelijk geworden over mezelf en ben ik echt gaan zien waar mijn talenten liggen. Ik ben erachter dat ik weer een opleiding wil gaan volgen en heb me hiervoor ingeschreven. De opleiding Social Work start in september. Ik voel me zelfverzekerder over mijn eigen kunnen en heb weer meer vertrouwen in mezelf! Door inzicht in mijn talenten weet ik echt wat mijn sterke kanten zijn en hoe ik deze kan gaan benutten op werkgebied. Ja, ik zou je zeker aanbevelen! Ik vind dat je het echt op een goede manier aanpakt, je hebt een super positieve instelling en dat is erg prettig om mee te werken. Ik vind dat je lekker nuchter en recht door zee bent en daar houd ik echt van! Je legt dingen goed uit en geeft altijd goede voorbeelden, dit is erg prettig. Je stelt ook de juiste vragen, waardoor je zelf echt aan het denken wordt gezet.
Anke de Simone
Ergens in mijn achterhoofd speelde de gedachte om misschien wel in een heel ander werkveld te gaan zoeken naar een nieuwe uitdaging, maar wat dan? Kortom, veel vragen en ik bleef in een vicieuze cirkel zitten. Tijdens het traject met jou heb ik onwijs veel stappen in korte tijd weten te maken. Niet alleen weet ik beter wat mijn natuurlijke talenten zijn, ik weet ook beter wat ik zoek en wil in een baan en organisatie. Dus ik zit niet meer blind te staren op de vacatures die ik tegenkom, maar ik weeg alles goed af voordat ik tot solliciteren overga. Daarnaast ook de stap overwonnen om, naast mijn baan, voor mezelf te beginnen! Sylvia geeft waardevolle inzichten en handvatten waar men de rest van hun leven nog gebruik van kunnen maken. Jouw manier van coachen vond ik heel erg fijn! Heel low key, toegankelijk. Vooral het uitwisselingen van ervaringen vond ik zo fijn, dat gaf mij wel het gevoel van ‘zie je nou wel, ik ben niet gek’. Ook de vele testen die ik tijdens het traject heb gedaan, hebben mij ook zoveel extra inzichten gegeven waar ik ontzettend dankbaar voor ben.
Joyce Kuijf
Campagne expert bij Brockmeyer & Yin Yoga Teacher trainee
Sylvia is een lieve, nuchtere en vaardige coach. Zij luistert oprecht en kan je met haar methodes, stappenplan en (persoonlijke) ervaringen motiveren op een andere manier te kijken. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer plezier heb in de baan die ik had, maar ook durf te kijken naar banen die wellicht meer bij mij en mijn vaardigheden passen op de langere termijn. Ik liep vast in het vinden van een nieuwe baan. En twijfelde of mijn huidige werk wel de juiste keuze was. Hierdoor voelde ik me onzeker over mezelf, mijn kennis/vaardigheden en mijn toekomst. Door jouw hulp heb ik meer inzicht gekregen in wat ik kan en durf daarop te vertrouwen. Ook heb ik er ondertussen een leuke baan bij gevonden met veel uitdaging. In mijn huidige baan heb ik nieuwe energie en uitdagingen gevonden. Vertrouwen op mijn eigen kunnen, een backup-plan maken (wat rust geeft) en stappen durven nemen (want wat is het ergste dat kan gebeuren) Ja, je nuchtere maar heldere aanpak heeft gezorgd voor veel inzichten. Over mezelf en de ‘wereld’. Ook heeft het gebruik van je eigen ervaringen gezorgd voor meer duidelijkheid en acceptatie. Je ben menselijk en dat zorgt voor vertrouwen. Ik heb veel gehad aan je kennis en manier van kijken. Ik voelde me gehoord en je stond klaar om me te helpen. Dit met gevoel en niet alsof je een protocol afwerkt.
Stefanie Stevens
Logopedist/ Pedagogisch behandelaar bij Kentalis en Logopediepraktijk Manon Kimenai
Mijn probleem was dat ik tot voor start van het traject bij geen van mijn banen echt op mijn plek zat. Bij aanvang van een nieuwe baan dacht ik het helemaal te hebben gevonden, alleen na een paar maanden bleek dit telkens niet zo te zijn. Ik raakte burn out en dat heeft mijn ogen doen openen dat ik erachter moet zien te komen wat echt bij mij past i.p.v. dingen blijven uitproberen. Waar ik nu sta is dat ik met veel plezier werkzaam ben bij de GGD als bron en contactonderzoeker. Ik zit hier erg goed op mijn plek en heb fijne collega’s om mij heen. Daarnaast is dit de perfecte plek om mijn perfectionisme wat los te laten en soms een stapje terug te doen. Ook is dit een perfecte plek om fouten te leren maken. Al met al heel passend ter voorbereiding op een volgende stap. Ik heb mijn talenten durven omarmen en ben gaan inzien dat wat ik zie als negatief ook erg positief kan bijdragen aan mijn loopbaan. Ik ben mezelf meer gaan waarderen en gaan inzien wat ik allemaal in huis heb. Ja, inzicht van mijn talenten heeft zeker geholpen. Het heeft mijn ogen doen openen dat ik wel degelijk ergens goed in ben en dat het ook hele nuttige talenten zijn als je maar op de juiste plek bent en je talenten benut. Uiteindelijk is het gelukkig helemaal goed gekomen en behoorde dit tot het proces. Waar ik het meeste aan heb gehad is jouw nuchtere aanpak en dat jij je vrolijke zelf was. Dat vind ik erg prettig, dat maakt het een beetje luchtig.
Ilona van Maren
Bron- en contactonderzoeker GGD
Voordat ik bij Sylvia kwam wist ik eigenlijk niet zo goed wat ik wilde en ik wist niet zo goed waarom iemand bij mij zou moeten zijn.Ik doe heel veel maar wat waar krijg ik nou echt energie van. Daar liep ik tegen aan. Ten eerste wist ik niet wat ik nou echt leuk vond om te doen en daarbij wist ik ook niet hoe ik mij als persoon het beste kon profileren. Door er over te praten kwam ik ook via Sylvia, maar ook zelf al veel op antwoorden. Zelf zou ik dit nooit zo doen en ik denk dat dit daarom juist ook zon effect heeft gehad. Ik ben gelijk begonnen om, in ieder geval, al kleine aspecten te implementeren. Dus als iemand met een voorstel komt. Groei ik hierdoor? Word ik hier blij van? Krijg ik er energie van? Dan pak ik het gelijk aan. Valt dit helemaal buiten mijn kader, dus word ik er helemaal niet gelukkig van of zie ik er verder geen meerwaarde in, dan doe ik het niet. Dit scheelt mij zo veel energie. Wat me nu wel opvalt is dat ik nu ook in contact kom met mensen die mij ook energie geven. Het gaat me gemakkelijker af, voor mijn gevoel. En daardoor houd ik tijd over! Ik heb heel veel gehad aan onze sessies. Zowel persoonlijk gezien als voor mijn business. Ik kan veel beter grenzen aangeven, ik weet waar ik energie van krijg en waar ik goed in ben. Sylvia gaf mij nieuwe inzichten en liet mij ook zelf nadenken, daarnaast laat ze je volledig in je waarde. Dus het praat ook super makkelijk. Ik zou haar zeker aanbevelen. Ik vind het prettig dat ze het bij haar zelf houdt. Meer in de zin van: Ik vertel wat uit mijn privé leven bijvoorbeeld, maar zij doet dat ook. Dus je voelt je ook niet de enige die een struggle heeft. Dat maakt het super makkelijk om open te staan, alles eruit te gooien en op een een of andere manier pakt zij dat op en pakt ze precies de goede stukken eruit. Die je verder gaat bespreken. Ik vind het ook fijn dat zij je aan het denken zet, maar ook de ruimte geeft om daar zelf antwoord op te geven.
Nian Wetsteijn
Data gedreven marketing strateeg

 

Aanmelden Groots werkgeluk Traject

 

Denk je dat het Groots Werkgeluk traject iets voor jou is en zou je hier graag even met mij over willen bellen? Of twijfel je niet meer en wil je je meteen aanmelden en starten? Vul dan onderstaand contact formulier in. Dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.