Ervaringen Groots werkgeluk traject

Ik heb een geweldig coachingstraject gevolgd bij Sylvia waar ik haar enorm dankbaar voor ben. Zonder haar advies zou ik nog steeds staan waar ik vóór het coachingstraject stond door mijn verwachtingen op het werk te verlagen door het geloven in negatieve scenario's. Door Sylvia's persoonlijke ervaringen kon ze goed inleven in mijn (werk)ervaringen en advies gespitst op mijn situatie geven. Sylvia stelt zich zeer open op waardoor ik mij heel comfortabel bij haar voelde en gemakkelijker mijn verhaal op tafel kon leggen. Normaal heb ik hier persoonlijk ietwat meer moeite mee waardoor het langer duurt voordat ik mij op mijn gemak voel bij iemand. Bij Sylvia ging dit me dus heel goed af. Ik heb nu de handvatten gekregen om verder in mijn carrière te komen. Ik raad iedereen aan om ooit in zijn/haar leven een coach te hebben gehad om verschillende perspectieven op de huidige situatie te zien en nieuwe ideeën te krijgen hoe men dit anders kan aanpakken. It's worth it! Ik beveel Sylvia aan voor elke dame die enorm veel ambities heeft, momenteel vastloopt in haar carrière (vanwege diverse redenen) en een schop onder de kont nodig heeft inclusief waardevolle tips, inspiratie en motivatie!
Vian Nguyen
Business proces consultant
Voordat ik bij Sylvia kwam wist ik eigenlijk niet zo goed wat ik wilde en ik wist niet zo goed waarom iemand bij mij zou moeten zijn.Ik doe heel veel maar wat waar krijg ik nou echt energie van. Daar liep ik tegen aan. Ten eerste wist ik niet wat ik nou echt leuk vond om te doen en daarbij wist ik ook niet hoe ik mij als persoon het beste kon profileren. Door er over te praten kwam ik ook via Sylvia, maar ook zelf al veel op antwoorden. Zelf zou ik dit nooit zo doen en ik denk dat dit daarom juist ook zon effect heeft gehad. Ik ben gelijk begonnen om, in ieder geval, al kleine aspecten te implementeren. Dus als iemand met een voorstel komt. Groei ik hierdoor? Word ik hier blij van? Krijg ik er energie van? Dan pak ik het gelijk aan. Valt dit helemaal buiten mijn kader, dus word ik er helemaal niet gelukkig van of zie ik er verder geen meerwaarde in, dan doe ik het niet. Dit scheelt mij zo veel energie. Wat me nu wel opvalt is dat ik nu ook in contact kom met mensen die mij ook energie geven. Het gaat me gemakkelijker af, voor mijn gevoel. En daardoor houd ik tijd over! Ik heb heel veel gehad aan onze sessies. Zowel persoonlijk gezien als voor mijn business. Ik kan veel beter grenzen aangeven, ik weet waar ik energie van krijg en waar ik goed in ben. Sylvia gaf mij nieuwe inzichten en liet mij ook zelf nadenken, daarnaast laat ze je volledig in je waarde. Dus het praat ook super makkelijk. Ik zou haar zeker aanbevelen. Ik vind het prettig dat ze het bij haar zelf houdt. Meer in de zin van: Ik vertel wat uit mijn privé leven bijvoorbeeld, maar zij doet dat ook. Dus je voelt je ook niet de enige die een struggle heeft. Dat maakt het super makkelijk om open te staan, alles eruit te gooien en op een een of andere manier pakt zij dat op en pakt ze precies de goede stukken eruit. Die je verder gaat bespreken. Ik vind het ook fijn dat zij je aan het denken zet, maar ook de ruimte geeft om daar zelf antwoord op te geven.
Nian Wetsteijn
Co-owner SpareSpace
Ik heb Sylvia ervaren als een heel open en positief persoon. Haar objectieve kijk op mijn werkpraktijk heeft mij geholpen om mijn inspanningen meer op waarde te schatten. Daarnaast heeft zij mij geholpen om meer focus te vinden in mijn werk. Voor komend jaar ben ik bezig een duidelijk plan op te stellen met doelen en subdoelen. Dit had ik zonder de hulp van Sylvia nooit gedaan.
Naftalie Vader
Formatontwikkelaar Out in the Badlands