GRATIS Groei gesprek

Het is mijn missie jou te helpen met ontdekken wat je écht wil en kan en wat daarbij past.

Ben jij het helemaal beu in je huidige baan, en wil je nu écht weten : wat dan wel?, zodat je daar in kunt gaan knallen, groeien en ontwikkelen? Ben je klaar met elke ochtend opstaan voor werk waar je al heel lang geen zin meer in hebt, en geen plezier en voldoening meer uit haalt? Of heb je al ontslag genomen? Of wil je misschien wel gaan ondernemen?

Dan zie ik graag jouw aanmelding tegemoet. Deze sessie is bedoeld voor als jij serieus actie wilt ondernemen, en graag wilt weten of mijn hulp goed bij je past. 

Tijdens het gratis Groei gesprek bekijken we samen jouw situatie. Ik geef je minimaal 3 waardevolle tips/inzichten. Hiervoor dien je wel eerst wat vragen in te vullen. Je krijgt bericht met een uitnodiging voor het gesprek als ik denk dat ik je echt verder kan helpen.

  • Klik op onderstaande button om het vragenformulier in te vullen en je aan te melden voor een gratis Groei gesprek
  • Je ontvangt van mij een mail met een afspraak voor het gesprek;
  • De sessie duurt 30 à 45 minuten en is telefonisch.
!Let wel op: deze sessie is geen gratis coachsessie die al je vragen gaat beantwoorden. Deze sessie is alleen voor jou als je serieus deze zoektocht wilt starten en daarin ook durft te investeren. Als je twijfelt of ik de juiste persoon ben om je verder te helpen, en graag met mij onderzoekt of wij een match zijn, dan is dit gesprek voor jou. Ook moet ik de klik voelen, zodat ik óók het beste uit mijn diensten kan halen voor jou. Zo niet, even goede vrienden! Maar dan is een andere coach een betere match voor jou. 

Alle vragen met een * zijn verplicht. Indien je een verplichte vraag niet invult wordt je formulier niet verzonden.