Gratis online masterclass

Stop met twijfelen en kom er eindelijk achter wat je wél wil en kan!

 

loopbaancoach

Je ontdekt in de masterclass:

✅ Hoe jij erachter komt wat je écht wilt, wat je passie is, je WHY

Dé manier om erachter te komen wat jij kunt: wat jouw toegevoegde waarde voor de wereld is

✅Hoe jouw talenten zorgen voor duidelijkheid over die ene baan of hét winstgevende bedrijfsidee dat jou energie, plezier én omzet geeft

✅Waarmee je je tegenhoudende en angstige stemmetje verslaat en daardoor nu echt de stap durft te wagen naar wat anders

✅Hoe je helemaal voor jezelf durft te kiezen en het ook echt doét

✅ Ook is er een Q&A waarin ik persoonlijk je vragen beantwoord

Hoi, ik ben Sylvia Hofmans!

Ik ben talentcoach, en in 2019 begon mijn ‘leven’ als ondernemer. Ik schreef me toen in bij de KVK.

Dit kwam me echter niet aanwaaien, en het heeft lang geduurd voordat ik er uiteindelijk uit was wat ik écht wilde. Man! Wat was ik zoekende! Want ook met de inschrijving bij de KVK was ik er nog niet helemaal aan uit wat ik nou echt wilde.

Na mijn afstuderen in 2014 startte ik vol enthousiasme na mijn 6-jarige opleiding eindelijk mijn eerste baan. Maar na 9 maanden kwam ik erachter dat het dat tóch niet was. Dus ging ik naar een andere baan. En zo ben ik jarenlang op deze manier van baan gegaan, naar baan, naar baan.

En zelfs bij baan nummer 6 dacht ik: kak! Dit is het wéér niet, maar wat dan wel?! Er zat een patroon in. Ik was inmiddels zo ongelukkig en overspannen, (ook op andere vlakken in mijn leven boterde het niet), dat ik hulp zocht bij de huisarts, een psycholoog en vele coaches.

En ik kwam er toen door hen achter wat ik écht wilde en wat mijn talenten zijn. Ik kwam er ook achter dat ik eigenlijk heel veel waarde hecht aan vrijheid. En dat werken in loondienst helemaal niet bij mij past. Ik ben een echte ondernemer. En nu doe ik eindelijk wat ik écht leuk vind.

En het mooie is: mijn talenten sluiten precies aan op het helpen van jou!

Meld je gratis aan voor de online masterclass:

Stop met twijfelen en kom er eindelijk achter wat je wél wil
en kan!