Zit jij in een MEH baan zit? Zo eentje waar je ’s ochtends aan begint, en waar je maandagavond al hé-le-maal doodmoe van bent?

En wil je net als andere gelukkige mensen ook gewoon werk doen waarvan je weet dat:

A. je het keigoed kunt 
B. je er lol in hebt
C. de tijd vliegt
D. je mensen of een organisatie kunt helpen op jouw manier en
E. je vrijheid ervaart?
 
Volg dan mijn online training ‘Van passies en talenten naar Groots werkgeluk’ over wat er nodig is, en wat jij moet doen om de perfecte switch te kunnen maken.
In 4 stappen neem ik je mee, hoe je erachter komt wat bij je past. Of dat nou een andere baan is, óf starten voor jezelf. Ik vertel je alles wat je moet weten om verder te komen, en om zo de juiste keuze te maken. 
En last but not least: hoe je dit praktisch aanpakt. En alvast een geruststelling; het is echt veel makkelijker dan veel mensen denken.

Wil je zingen, dan moet je zingen
Wil je dansen, dans met mij
Het leven is te kort voor stomme dingen
Voor je het weet is het al voorbij

 -Guus Meeuwis uit ‘Zo moeilijk is het niet’

Je bent hier niet voor niets. Je bent op mijn website omdat je voelt dat er veel meer in je zit, en omdat je nu al te lang werk doet waar je niet blij van wordt, maar je weet niet hoe je dit moet veranderen. Want: wat dan wel?? En hoe begin ik?

Je hebt al besloten dat het niet zo langer meer kan. Elke werkdag kóst je energie, en je kan niet zo langer meer doorgaan. Je wilt af van je stress en de vrolijke ‘jij ‘ weer terug.

Geluk met een zachte gMeer werkplezier

Geluk met een zachte gMeer doen waar je goed in bent

Geluk met een zachte gMeer voldoening

Geluk met een zachte gMeer gevoel van bijdrage

De realiteit is alleen voor veel carriereswitchers dat switchen nog niet zo makkelijk blijkt. Met het grote gevaar dat, als je het niet goed aanpakt, je weer in een andere shitbaan terecht komt. Met grote kans op overspannenheid of zelfs burn-out als gevolg.

Uit onderzoek blijkt:

Bijna één op de vijf eindtwintigers en dertigers is minstens één keer per maand geestelijk uitgeblust. Dat is vaker dan hun collega’s van 55 jaar en ouder. Op dit moment kampt 1 op de 7 van onze generatie met burn-out klachten. En dat aantal neemt met de dag toe. Maar ook als je al een aantal jaren aan het werk bent na je studie, relatie of fijn single leven, een fijne woning, wellicht kinderen, en dan ineens, als dat allemaal op de rit is denk je, maar wil ik dit werk de komende 30 jaar nog wel doen?? Niet dus. 

En dat is tegelijkertijd helemaal niet gek, en bijna wel logisch. Want dit is er aan de hand:

  1. Druk (maatschappij, ouders, of van jezelf)
  2. Keuzemogelijkheid (hallo zee van vrijheid voor ondernemerschap en miljoen vacatures!)
  3. Het idee dat je hierdoor het verkeerde kiest (iets met gras vd buren)
  4. Anderen die het in jouw ogen allemaal wél goed voor mekaar hebben, en jij dat niet kunt
  5. Maatschappij gericht op ‘de buitenkant’, niet op jouw ‘binnenkant’
  6. Je hebt ‘voor jezelf kiezen’ en hoe je dat doet, nooit op school geleerd.

Dit zorgt ervoor dat je compleet vastloopt.

Het frustreert je en je geduld is op. Je weet niet meer waar je op moet focussen, maar wilt ook niet opgeven. Je bent een doorzetter en dit werkissue ga je opgelost krijgen. Maar niet meer door te Googlen. Je bent nu alleen klaar met alleen maar doen. Je wilt nu het JUISTE doen.

Tijd om dit patroon te doorbreken!

Want terwijl jij aan het aanrommelen en in negatieve cirkeltjes denken bent, zijn vrienden en anderen om je heen een leuk leven aan het opbouwen, en hebben zij plezier in hun werk. Plus zij ontwikkelen zich hier steeds verder in! En doe jij nog steeds geen werk waar je blij van wordt. Iets wat je voor je gevoel ook allang had willen bereiken!

“If you don't stand for something you will fall for anything.”

― Gordon A. Eadie

Maak de vertaalslag van cirkeltjes denken, aanrommelen en onzekerheid naar een duidelijke richting voor meer werkplezier, meer doen waar je goed in bent, meer voldoening en meer gevoel van bijdrage.

Dankzij de kennis en know-how die ik deel met je in deze training, heb ik keuzes kunnen maken die dichter bij mijzelf liggen. Waarmee ik mijn hart gevolgd heb. Waardoor ik nu in mijn werk doe waar ik van hou.

Het hielp mij bij het helder krijgen bij datgeen wat écht bij mij past. Ik was hiervoor mezelf alleen maar suf aan het Googlen op de bank ’s avonds na werk, gratis e-books downloaden, en zelfhulpboeken aan het lezen. Met wel wat verandering, maar niet DE grote shift die ik nodig had om de knoop door te hakken. En voor mezelf te beginnen (vanuit een kantoorbaan) in een compleet ander vakgebied.

Door kennis van talenten ging er een wereld van mij ook. Dit gecombineerd met andere belangrijke thema’s bij het switchen van werk hielpen mij inzien dat ik wel degelijk iets heel goed kan. En daarmee ook gewoon geld kan verdienen. En dat geldt voor iedereen!

Misschien vraag je je op dit moment nog af of het dan wel behapbaar is? Of het wel voor jou is weggelegd? Dat is het zeker!! Voor iedereen is het weggelegd. Je hebt het alleen nooit op school geleerd, en ik kan je hier bij helpen.

Geloof me, er komen zoveel zaken kijken bij een verandering aanbrengen in je leven (want dat is het). En dat is echt allang niet meer die ene heilige loopbaantest, zoals voorheen nog wel eens gedacht werd.

Die loopbaantest is een illusie. Verwachten dat je uit één test weet wat je wilt, is ijdele hoop. Dat kan gewoon niet. Die andere thema’s die nodig zijn, beschrijf ik voor je in de online training. Zo help ik jou die helderheid krijgen, om net als ik werk te gaan doen dat je goed kunt en waar je van houdt!

Hoe zit de training in elkaar?

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online omgeving. Je kunt deze helemaal op je eigen tempo volgen. Hierin vind je een dik uur aan beeldmateriaal inclusief presentatie opgedeeld in vier modules:
 
Module 1: Werkgeluk en mindset
Module 2: Hoe kom ik er achter ‘Wat ik wil’?
Module 3: Talenten
Module 4: Andere belangrijke factoren voor werkgeluk en zelfvertrouwen + eindadvies voor jou

“The future depends on what you do today.”

Mahatma Gandhi